Videos

A continuació pot vore una selecció de videos del canal que la biblioteca té a Youtube (BibliotecaPolinya). Si vols voren alguns més de temes no directament relacionats amb la lectura sols has d’entrar al canal.

Cita amb autores i autors a Zona Llibre 2021.

Dins el projecte de Zona Llibre Zona Lliure 2021 estan el encontres amb autores i autors que escriuen en valencia. Al video vos presentem les propostes que es duran a terme al tercer trimestre de 2021.

Toni Cucarella, llibres.

Un repàs al llibres de Toni Cucarella, autor protagonista de la X Trobada de Clubs de Lectura de Polinyà de Xúquer el 2 de juliol de 2020 i el seu llibre “Dones d’aigua, homens de fang”.

TROBADA CLUBS DE LECTURA 2021 A POLINYÀ DE XÚQUER.

El divendres 2 juliol de 2021 va tindre lloc a Polinyà de Xúquer a la X Trobada de Clubs de Lectura de la Ribera. Organitzada pel grup de biblioteques Zona Llibre Zona Lliure va tindre lloc al Centre Cultural de Polinyà de Xúquer al voltant del llibre de Toni Cucarella “Dones d’aigua, homens de fang”

Deu anys de trobades de clubs de lectura a la Ribera:

Un video per repasar deu anys de Trobades de Clubs de Lectura a la Ribera per presentar l’edició d’enguany, 2021, amb Toni Cucarella.

Memòria històrica 2021 a la Biblioteca de Polinyà.

La Biblioteca de Polinyà de Xúquer està dins el projecte de la Diputació de València “Memòria a la Biblioteca” per incloure al fons bibliogràfics informació de qualitat, gratuïta i adequada sobre els fets succeïts durant la Guerra Civil i la posterior repressió. Aquest és el material rebut l’any 2021 i ja està a la vostra disposició.

Espanta la por 2017 a Polinya.

Monstres valencians a la biblioteca, dins la Campanya del Museu d’Etnologia de Valencia. #EspantaLaPor2017

El gat de la biblioteca. El conte:

El miolar d’un gat a la biblioteca, dos xiquetes i un bibliotecari amb imaginació i el curs de primer de primaria del Col·lege de l’Alcocera de Polinyà. Tot mesclat ha portat a “El gat de la Biblioteca”. Un conte d’Eduard J. Gay amb dibuixos dels xiquets de primer curs del Col. l’Alcocera vaig la direcció de la seua mestra Vero Medina.

Presentació del llibre de Francisco Moreno “El testamento de Juan el Negro”:

La presentació va tindre lloc a la Biblioteca de Polinyà el divendres15 de juliol a les 20 hores. La gravació i muntatge es d’Alfonso Puig Marimón.

5a Trobada Clubs Lectura Polinya 2016:

Va tindre lloc a la Biblioteca de Polinyà de Xúquer el divendres 1 de juliol de 2016, amb l’escriptora Anna Moner i el seu llibre El Retorn de l’Hongarés com a protagonistes.

Passió per aprendre:

No hi ha edat per a aprendre. Les dones de l’Escola d’Adults de Polinyà parlem de com treballen amb l’ordinadors. Un homenatge de Beep Sueca a les dones amb motiu del 8 de març de 2016

Les trobades de clubs de lectura fins 2016:

Repàs a les anteriors trobades de Clubs de Lectura i convocatoria de la de 2016 com a projecte Zona Llibre Zona Lliure.

El retorn de l’hongares. Autora:

Ansa Moner:Presentació del llibre de la Trobada de Clubs de Lectura 2016 a Polinyà de Xúquer. L’ autora és Ana Moner, el llibre “El retonr de l’Hongarés”

L’expulsió dels moriscos vista per Enric Lluch:

L’EPA Polinyà i el Club de Lectura de Polinyà s’han llegit dos llibres d’Enric Lluch: El llibre dels deseheretats i Més enllà del mar. El dia 25 de novembre ens reunirem amb l’autor en sessió pública per parlar del tema. Al video un resum de l’acte amb fotos. Més informació: Més informació: epapolinya.wordpress.com/historia

Boro Trapatroles a Polinyà:

Al número 1 de la colecció Boro Trapatroles el personatge visita Polinyà de Xúquer. En concret El Poaor. Aquest és un video amb motiu de la presentació del Llibre a la Biblioteca de Polinyà el dia 5 de juny de 2015